Ainalaina

Ainalaina on toiminut jo vuodesta 2006 asti. Se kuuluu ehdottomasti Suomen luotettavimpien pikavippifirmojen joukkoon. Kuten Ainalainan sivuillakin todetaan, on Ainalainan kautta haettu vippi turvallinen: Jokaisen hakijan henkilöllisyys nimittäin tarkastetaan Mobiilipassilla. Tämä takaa, että asiattomat kieroilijat pysyvät sivustolta kaukana ja firman luottotappiot vähenevät. Sinäkin voit hakea Ainalainalta pikavippiä, mikäli olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero ja suomalainen pankkitili. Tämä tarkoittaa, että puhelinliittymä tulee olla sinun omistuksessasi ja se ei saa olla salainen.

Ainalainan nettisivut ovat varsin pirteät verrattuna useimpiin sen kilpailijoihin. Yksinkertainen väriskaala ja helppo navigaatio tekevät vierailijan työn helpoksi: Muutamalla painalluksella pääset jo lukemaan lainaehtoja. Tästä onkin enää lyhyt matka itse lainahakemuksen lähettämiseen. Ainalaina tarjoaa sivuillaan myös paljon tietoutta sopimusehdoista, sekä hyviä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Omien sanojensa mukaan, Ainalainalle uudet asiakkaat voivat tunnistautua myös käyttöön otetulla verkkohakemuksella. Toinen jo tutuksi tullut vaihtoehto on tietysti tekstiviesti. Ainalainan pikavippejä voit siis vapaasti hakea kummallakin tavalla. Lisäksi Ainalainan nettisivuilla todetaan, että yhtiö noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia ja sähköisen viestinnän tietosuojalakia.

Ainalaina tarjoaa pikalainoja aina 50 eurosta 1000 euroon saakka. Lisäksi sivustolla luvataan, että rahat ilmestyvät tilillesi aina alle 30 minuutissa. Kaikki 21 vuotta täyttäneet luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat ottaa ensikertaa 50 ja 100 euron pikavipin. Iän ja pikavippien yhteismäärän kasvaessa myös mahdollisten vippien summat kasvavat. Sinulle siis avautuu aina vain isompia lainamahdollisuuksia, mikäli hoidat aikaisemmat maksusi kunnialla. Muistathan siis aina suunnitella laskujesi maksamisen tarkasti etukäteen. Harkitse siis lainatarpeesi kunnolla, että osaat valita juuri sinulle sopivan lainavaihtoehdon.

Ainalaina haluaa sivuillaan myös muistuttaa, että se tunnetaan Suomessa erittäin rehtinä toimijana. Ympärivuorokautinen palvelu yhdistettynä pieniin lainakuluihin ja verrattain alhaisiin korkoihin tekeekin Ainalainasta todella potentiaalisen pikavippifirman.

Ainalainan yhteystiedot:

Puhelin (24 tuntia vuorokaudessa): 0600-30 17100 (1,5 €/min)
Oy Netford Capital Ltd
PL 78
33211 TAMPERE
Y-tunnus: 2040666-5

Voit ottaa Ainalainaan yhteyttä myös sähköpostitse: info@ainalaina.fi

Mainokset