Tervetuloa Vertaa Pikalaina sivustolle!

”Löydä markkinoiden edullisin pikalaina kahdella klikkauksella”

Valitse yläpuolelta haluamasi pikalaina summa ja pääset sen jälkeen valitsemaan haluamasi maksuajan. Tämän jälkeen valitset vielä haluamasi maksuajan jonka jälkeen saat eteesi taulukon johon listattu mistä löydät kyseisen pikalainan tämän hetken halvimpaan hintaan. Jos alta ei löydy sopivaa summaa niin voit selata kattavaa listaamme eri pikalaina tarjoajista ylhäältä Pikalainat kohdasta.

rahamies

Pikalainan ottaminen on helppoa.  Pääehdot suurimmalla osalla yrityksillä ovat että olet suomalainen ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Pidä siis huoli että luottotietosi ovat kunnossa myös pikalainan ottamisen jälkeen, jolloin sinulle tarjotaan sitä jatkossakin.  Ikärajat vaihtelevat hieman riippuen minkä suuruista summaa olet lainaamassa ja mistä olet sitä lainaamassa. Parin sadan euron lainan saa monesta paikasta jo ollessasi 18 vuotias. Alle 18 vuotias ei lainaa saa mistään. Kaikki pikalainayritykset eivät kuitenkaan tarjoa lainaa edes  18 vuotiaalle vaan ikärajat vaihtelevat yleisesti 18-23v.  Takaajaa et kuitenkaan tarvitse pikalainallesi missään tapauksessa eikä sinun tarvitse toimittaa mitään dokumentteja.

Itse lainan ottamiseen tarvitset nettipankkitunnukset, joiden kautta suurin osa yrityksistä lainan sinulle myöntää. Nettipankkitunnusten avulla lainan ottaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Yleisesti laina on muutamissa minuuteissa tililläsi ja heti käytettävissä. Lisäksi sinun ei tarvitse perustella lainaasi mitenkään, vaan riittää että täytät edellä mainitut ehdot.  Mikäli otat lainaa yöllä tai sunnuntaina myöhään, niin voi olla ettei laina ilmesty samantien. Tämä johtuu siitä että pikalainaa myönnetään ainoastaan yritysten aukioloaikoina ja yleensä nämä ovat öisin kiinni. Voit kuitenki tehdä hakemuksen milloin tahansa, ja jos kaikki on kunnossa niin laina myönnetään sinulle heti aamulla.

Useat paikat eivät kuitenkaan myönnä sinulle rajattomasti lainaa, jos olet siellä ensimmäistä kertaa asiakkaana. Saattaa olla että saat ensimmäisellä kerralla max 400€ ja kun tämän summan takaisinmaksun sovitusti, niin ensi kerralla voit saada jo esim 2000€ pikalainaa. Pidä siis huoli että hoidat maksun sovitusti ja näin ollen sinullekkin on helpompaa saada seuraava laina. On myös hyvä muistaa että voit saada vain yhden pikalainan kerralla yhdestä paikasta. Mieti siis tarkkaan millaisen summan tarvitset ennen kuin otat lainaa. Useista eri paikoista voit sen sijaan saada saman aikaisesti lainaa, mutta mieti tätä vaihtoehtoa tarkkaan ja laadi maksusuunnitelma itsellesi jota pystyt noudattamaan.

Takaisinmaksu aikaa yritykset antavat yleensä 14-90vrk riippuen lainan suuruudesta. Sinun kannattaa tietysti maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin se on vain mahdollista. Tällä tavalla minimoit lainasta koituvat menot.  Mikäli kuitenkin käy niin ettet millään pysty maksamaan pikalainaa ajallaan niin ota yhteyttä kyseisen yrityksen asiakaspalveluun. Monissa paikoissa ollaan joustavia takaisinmaksun kanssa kuhan vain ilmoitat siitä ajoissa. Siispä jos tiedät ettet saa maksettua lainaa ajallaan, niin ilmoita siitä SAMANTIEN. Toisintoimimalla aiheutat itsellesi suuria  ongelmia ja vaikeutat tulevaisuuden lainanottoa.

Näitä ohjeita noudattamalla pikalainan ottaminen on sinulle vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi et ajaudu ongelmiin kun pidä yllä olevat tiedot mielessäsi. Varmista siis sinulle edullisin laina valitsemalla haluamasi summa aivan tämän sivun ylälaidasta.

Miksi ottaisit pikalainan?

On hyvin todennäköistä että olet ennen kuullut pikalainoista jossain vaiheessa elämääsi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä joten olet voinnut kuulla sanat, pikavippi, vippi tai vain pikalaina. On myöskin todennäköistä että olet ohittanut kaiken kuulemasi pikalainoista. Olen luultavasti ohitanut niistä kuullun informaation yhdestä tai useamasta syystä.

Useat ihmiset eivät ymmärrä että pikalaina saataa olla juuri se jokin mitä he tarvitsevat. Pikalainoja katsotaan usein kuin saastaa ja suhtaudutaan negatiivisesti. Pikalainoilla ei ole hyvää mainetta. Suurin syy näihin negatiivisiin tuntemuksiin on se että ihmisille on levitetty niistä väärää tietoa ja näin he eivät täysin ymmärrä pikalainoja ja mihin niitä käytetään.

Ymmärrä pikalainan tarkoitus

Joten, jos pikalainat eivät olekkaan täysin paholaisia, niin mitä ne ovat ja miksi sinun pitäisi välittää niistä? Pikalaina tunnetaan siis myös pikavippinä tai ihan pelkästään vippinä. Se on laina joka otetaan lyhyeksi ajaksi, useimmiten 2-4 viikoksi. Se on lisäksi tapana maksaa pois kun saat seuraavan palkan.

Sinä päivänä kun maksat takaisin pikalainan, niin maksat itse lainasumman ja korot. Tämän jälkeen laina on suoritettu kokonaan. Pikalaina tekee mahdolliseksi sinulle maksaa esimerkiksi erääntyneet laskut ajallaan, ilman että joudut maksamaan niistä maksuviivästyksiä tai ne menisivät perintään.  Lisäksi saatat huomata jonkin juuri loppuvan tarjouksen ja palkkapäivä häämöttää vasta parin viikon päästä. Tällöin pikalaina saattaa tuoda sinulle säästöjä kun saat hankittua haluamasi tuotteen sen tarjous aikana. Pikalainojen avulla sinulla on mahdollisuus saada rahaa silloin kun sitä tarvitset.

Valitse pikalaina huolella

Pikalainoilla ei kuitenkaan ole paras mahdollinen maine.  Tämä johtuu siitä että jotkut yritykset ovat huijanneet ihmisiä liian isoilla koroilla sekä epäselvillä sopimusehdoilla. Nämä mätämunat ovat saanneet pilattua koko alan mainetta. Tämä riski on kuitenkin helppo välttää pienellä tutkimustyöllä.

Kun henkilö haluaa pikalainaa, niin luultavasti hän haluaa sitä parhailla mahdollisilla ehdoilla ja mahdollisimman edullisesti. On siis erittäin tärkeää vertailla pikalaina firmoja. Sinun onneksesi VertaaPikalaina.com on tehnyt sen sinun puolestasi, joten sinun tarvitsee valita vain haluamasi summa ja maksuaika niin paras vaihtoehto on tiedossasi. Mikä parasta nämä kaikki pikalainan tarjoajat ovat luotettavia sellaisia.

Mikä periaatteessa sitten on hyvä hinta pikalainalle. Käytännössä se tarkoittaa sitä firmaa kuka tarjoaa sinulle pienintä korkoprosenttia. Mikäli olet uusi pikalainan ottaja niin kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi Vivuksen tarjous, jossa saat ensimmäisen pikalainan ilman korkoja aina 400€ asti.

Helppoa ja nopeaa

Itse pikalainan ottaminenhan on helppoa,koska sinulta ei kysytä mitään perusteluita sille toisin kuin lainaa pankista hakiessa. Sinun tarvitsee vain suorittaa pari kolme vaihetta ja rahat ovat tililläsi.Pikalaina otetaan uesimmiten nettipankkitunnusten avulla.  Tarkempi tieto löytyy yläpuolen artikkelista.

Lisäksi on hyvä varmistaa itselle että pystyt maksamaan lainan takaisin eli sinulla on tulonlähteitä tällä hetkellä. Muuten pikalainan ottaminen ei ole hyvä idea.

Lopulta pikalainat eivät siis kuitenkaan ole niin pahoja. Sinun pitää vain muistaa olla fiksu käyttäessäsi niitä ja pitää huoli takaisinmaksu kyvykkyydestästi. Oikein käytettynä ne ovat oiva lisä antamaan sinulle rahaa tarpeen vaatiessa.

Mainokset