Ferratum

Ferratum Finland Oy on Suomessa toimiva osakeyhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille laina- ja rahoituspalveluita. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton – tällöin vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Ferratum Finland Oyj on osa suurta JT Family Holding Oy -konsernia. Konserni on täysin itsenäinen ja tällä hetkellä yksityishenkilöiden omistuksessa. Se ei siis missään nimessä ole osa suurempaa kaupan tahi rahoitusalan ryhmittymää. Pienlaianyritysten laajassa kirjossa Ferratum Group on erittäin valtava tekijä. Suurin osa Suomessa toimivista pikavippifirmoista on pieniä yksittäisiä nyrkkipajoja, jotka lainaavat vain suomalaisille. Ferratum on kyllä täysin suomalainen, mutta toimii laajalti. Sen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen lisäksi muun muassa: Ruotsi, Hollanti, Espanja, Tanska, Tsekki, Slovakia, Puola, Slovenia, Viro, Latvia ja Liettua. Yritys on siis laajentunut nopeasti massiiviseksi lainanantajaksi.

Ferratumin kotisivut luovat vierailijalle mukavan ja turvallisen tunnelman: Yksinkertaisuus ja helppolukuisuus vahvistavat kuvaa hyvin toimivasta vippifirmasta.

Ferratumilta voit hakea lainaa sekä verkkopankkitunnuksilla, että tekstiviestillä. Lainaa voi hakea kuka tahansa luottokelpoinen yli 20-vuotias henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Ensimmäistä kertaa vippejä hakeva asiakas voi ottaa lainaa väliltä 50 ja 200 euroa. Aikaisemmat maksunsa kunnialla suorittaneet vanhat asiakkaat voivat hakea suurempia lainoja aina 1000 euroon saakka. Ferratum toteaa sivuillaan, että tekstiviestillä tai nettilomakkeella haettuun lainaan annetaan päätös aina tekstiviestinä. Yritys haluaa myös tehdä selväksi, että he eivät veloita tekstiviestistä mitään – joudut siis maksamaan vain oman operaattorisi veloittaman normaalin hinnan. Matkapuhelinliittymän tulee olla sinun omistuksessasi ja julkinen. Lisäksi pankkitili tulee olla sinun yksityisessä omistuksessasi. Lainahakemuksia otetaan vastaan joka ikisen päivän jokaisena tuntina, mutta rahat siirtyvät vain Ferratumin asiakaspalvelun aukioloaikoina – eli maanantaista lauantaihin kello 8 ja 21 välillä, sekä sunnuntaisin 12.00-18.00. Laskutus tapahtuu perinteisesti postitse.

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee sinua seuraavassa osoitteessa:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 HELSINKI

puh. 0800 166 308
fax. 020 741 1612

Sivuston mukaan aukioloajat ovat:

Maanantaista lauantaihin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00.

Y-tunnus 1950970-4

Lisäksi voit ottaa yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Mainokset