Pikavippi.fi & Ostosraha

Etsitkö luotettavaa suomalaista vippifirmaa, jolta saisit lainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen juuri silloin kuin sinä sitä tarvitset? Tällöin voimme suurella varmuudella sanoa, että PikaVippi.fi -palvelu on sinulle suunnattu. PikaVippi ja Ostosraha tarjoavat luotettavan tavan hakea pienlainaa verkkolomakkeella, tekstiviestillä tai vaikkapa WAP-palvelun kautta. PikaVippi.fi ja vastaava Ostosraha kuuluu OPR-Vakuus Oy:n palveluihin. OPR-Vakuus on markkinajohtaja pikaluotoissa.

Yrityksen kotisivut ovat erittäin selkeät ja yksinkertaiset. Jokainen lainaa hakeva yksityishenkilö löytääkin sivustolta haluamansa tiedot nopeasti ja vaivattomasti. On erittäin tärkeää, että lainan hakijana tarkistat muun muassa PikaVippi.fi -palvelusta yrityksen lainaehdot, pikavippien hakemiseen liittyvät ohjeet sekä tiedot vippien määristä ja laina-ajoista.

Sivusto tarjoaa myös tietoa pikavipin kuluista ja takaisinmaksusta, sekä toiminnasta, mikäli maksusi viivästyvät. PikaVippi.fi kertoo myös ylläpitävänsä asiakasrekisteriä, jossa sinun tietosi ovat kyllä turvassa. Tietojasi voidaan henkilötietolain mukaisesti käyttää perustellusti muun muassa saman konsernin sisällä (esim. Ostosraha-palveluun jos haet toisesta paikasta lainaa), sekä suoramarkkinoinnissa. Sivusto tarjoaa myös paljon vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Huomionarvoista on esimerkiksi, että OPR-Vakuus myöntää vain yhden vipin kerrallaan. Sinun tulee siis maksaa ottamasi vippi takaisin ennen kuin voit hakea konserniin kuuluvalta firmalta uutta vippiä.

Ostosraha -sivuston mukaan, palvelu tarjoaa lainaa sinulle juuri silloin kuin sinä sitä tarvitset. Heillä on käytössään markkinoita johtavan vippifirman ammattitaito ja luotettavuus. Tämä tarkoittaa, että sinä saat ensiluokkaista palvelua todella nopeasti. Referenssinä Ostosraha kertoo, että heillä on jo 150 tuhatta asiakasta!

PikaVippi tarjoaa kahta erilaista lainavaihtoehtoa. Pienemmät niin sanotut pikalainat ovat kaikkea 50 eurosta 200 euroon saakka. Näitä voi hakea 18-vuotta täyttänyt henkilö tekstarilla tai verkkohakemuksella. 21 vuotta täyttänyt luotonottaja voi hakea myös suurempaa 400-2500 euron kulutusluottoa. Kulutusluoton voit saada vain ja ainoastaan nettihakemuksella.

Nykyisin suositumpi OPR-Vakuuden palvelu on Ostosraha, jossa isoin lainasumma on 10 000€. Katso Ostosrahan tarkat tiedot tästä: http://www.omaraha.org/ostosraha/

Pikavippi.fi -sivuston yhteystiedot:

Postiosoite:

OPR-Vakuus Oy
Työpajankatu 6
00580 HELSINKI

Y-tunnus 1993902-6

Avoinna klo 8-22 joka päivä.
Asiakaspalvelu puh. 020 741 2030 arkisin klo 10-17,
laskuun liittyvissä asioissa puh. 020 741 2039.

Lisäksi saat yhteyttä Pikavippi.fi:n asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@pikavippi.fi

Mainokset