Risicum

Risicum on perustettu vuonna 2005 ja noteerattu pörssiin samana vuonna. Se on kokonaisuudessaan suomalainen yritys ja täysin suomalaisten yksityishenkilöiden omistuksessa. Risicumin tarjoamiin palveluihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia – riittää, että olet täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat moitteettomia. Tällöin Risicum pystyy tarjoamaan sinulle laajan valikoiman rahoitusratkaisuja elämäsi erilaisiin tilanteisiin. Huomionarvoista on myös, että Risicum toimii Suomen ulkopuolellakin. Yritys toimii nimittäin Ruotsissakin nimellä Risicum Sweden Ab. Risicum onkin Suomen pikalainamarkkinoilla todella iso tekijä. Sen suosio on perustunut pitkälti luotettavuuteen ja yrityksen hyväksi todettuun lainapolitiikkaan. Vaikka Risicum onkin suhteellisen uusi yritys, on sen vakavaraisuus ollut aina hyvin taattu.

Risicumin nettisivut suorastaan houkuttelevat ottamaan pikalainaa. Lainat on kätevästi sijoiteltu kokonsa mukaiseen järjestykseen heti etusivulle vierailijan nähtäväksi. Voitkin nopeasti tutustua muun muassa lainaehtoihin ja lainatuotteisiin. Lainojen yleisistä edellytyksistä selviää muun muassa se, että lainaa voidaan myöntää vain vähintään 18-vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, joka joko omistaa matkapuhelinliittymän tai tunnistautuu muuten hyväksytysti, sekä on luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Sivuilta ilmenee myös hyvin selkeästi, että hakemasi lainan rahat saat tilillesi lainaehtoihin tutustumisen ja lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen. Kuten monet muutkin suomalaiset vippifirmat, myös Risicum ottaa hakemuksia vastaan jokaisena viikonpäivänä ja kellon ympäri. Markkinaoikeuden päätöksestä johtuen hakija ei voi kuitenkaan saada lainaa pankkitililleen yöaikaan. Yölliset hakemukset käsitellään siis heti aamunkoitteessa saapumisjärjestyksessä.

Risicum painottaa nettisivuillaan, että se noudattaa kaikilta osin kuluttajaviranomaisten säädöksiä. Firma tekee siis selväksi, että sen toiminta on varmasti laillista, luotettavaa ja varmaa. Lisäksi Risicum Oyj on Suomen Taloustutkimuksen teettämässä tutkimuksessa todettu Suomen luotettavimmaksi ja vakavaraisimmaksi pienlainayritykseksi huhtikuussa 2009. Tämä on erittäin suuri tunnustus pikavippifirmalle. Jokainen lainanhakija voi siis ehdottomasti luottaa Risicumin palvelun moitteettomuuteen.

Lisätiedot tästä yhtiöstä löydät sivulta: http://www.omaraha.org/risicum/

Risicumin yhteystiedot:

Puh. asiakaspalvelu: 0600 18681 (1,50€/min+pvm)

ma-su klo 7-23
Puh. keskus: 020 7641 440
Fax: 020 764 1442

Risicum Oyj
Asiakaspalvelu
PL 710, 20101 Turku

Käyntiosoite:
Aurakatu 12 b, 20100 Turku
Y-tunnus 1998514-5

Lisäksi saat Risicumin asiakaspalveluun yhteyttä tarvittaessa sähköpostitse: asiakaspalvelu@risicum.fi

Mainokset