Vippi.fi

Vippi.fi -palvelu on eräs Suomen suosituimmista ja tunnetuimmista vippisivustoista. Yrityksen suosio perustuu pääosin luotettavuuteen, hyvin hoidettuun mainontaan, sekä lainojen pieniin kuluihin. Vippi.fi -palvelun pikavipit ovat yleisesti ottaen halpoja verrattuna useiden kilpailijoiden lainoihin. Suurella yrityksellä onkin varaa pitää katteet myös asiakkaille suotuisissa rajoissa.

Vippi.fi on osa Vipster Oy:tä, joka on erikoistunut sähköisen rahoituksen kehitykseen. Perinteisten pienten pikavippien lisäksi tarjolla on suurempia ja pidempiaikaisempia pienlainoja. Yhtiö on panostanut paljon vippialan turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Vippi.fi onkin tehnyt erittäin paljon yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Lainaa sivustolta voi saada 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Lisäksi hakijalla tulee olla puhdas luottorekisteri – maksuhäiriöiset voivat siis pikavipit unohtaa heti tältä istumalta.

Sivuston ulkoasu on selkeä ja informatiivinen. Erittäin suomalaiseksi leimautuva Vippi.fi -palvelu tarjoaa paljon vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, mahdollisuuden lainaehtoihin tutustumiseen, sekä vaikkapa eräpäivän siirtämiseen. Omien sanojensa mukaan VIPPI.FI -pikalainapalvelu on tarkoitettu arkipäiväisten menojen kattamiseksi. Palvelusta voikin saada lainaa ilman vakuuksia aina 50 eurosta 1000 euroon saakka. Myöskään takaajia et tarvitse! Sivusto lupaa, että lainahakemuksia käsitellään joka ikisen päivän joka ikisenä tuntina.

Kahdeksantoistavuotiaat ensilainan ottajat voivat saada 50 tai 100 euron pikavipin. Kun ikää on 20 tai enemmän, voi laina olla jo 200 euroa. Lainasummat kasvavatkin siis koko ajan portaittain. Kun ikää ja otettuja lainoja kertyy, ja maksut on hoidettu moitteettomasti, voidaan ottaa aina vain isompia lainoja.

Lainan ottaminen Vippi.fi -palvelusta tapahtuu helpoiten tekstiviestillä tai Vippi.fi -sivustolta. Lainasumman saaminen nopeutuu entisestään, mikäli hakija tunnistautuu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan ennen nettihakemuksen lähettämistä.

Mukavana etuutena Vippi.fi tarjoaa mahdollisuuden maksaa 30 päivän laina jo 14 vuorokaudessa. Tällöin asiakas säästää niin sanottuna nopean maksajan etuna selkeästi pikavipin kuluista.

Lisää tietoa Tact Financen palvelusta löydät tästä linkistä: http://www.omaraha.org/vippi-fi/

Vipster Oy:n yhteystiedot:

Y-tunnus 2073062-5

Asiakaspalvelu
Puh. 0600-16470 (1,51 € per alkava min.). Arkisin 8-18
Fax 0207589879

Postiosoite:

Vipster Oy
PL 219
20101 TURKU

Käyntiosoite:

Vipster Oy
Käsityöläiskatu 4a
20100 Turku

Mainokset